• شنبه ۱۸ فروردین ماه، ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۶
  • دسته بندی : شهرستان‌ها
  • کد خبر : 971-1490-5
  • خبرنگار : 22
  • منبع خبر : پوششی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خبر داد:

بازرسی 6800 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در رفسنجان و انار

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: در یک ماهه اخیر، بیش از 6 هزار و 850 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در رفسنجان و انار بازدید و بازرسی شدند.


به گزارش ایسنا منطقه کویر،
دکتر"احمد جمالی زاده" صبح امروز 18 فروردین ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: 30 کارشناس بهداشت محیط در شهرستانهای انار و رفسنجان شامل 22 نیروی بازرس و 8 نیروی ستادی این طرح را اجرا کردند و از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه مراکز حساس شامل قنادی ها، رستوران های داخلی شهری و بین راهی و اغذیه فروشی ها بازدید و بازرسی کردند.

وی ادامه داد: از این تعداد 210 مرکز بین راهی در محورهای رفسنجان- یزد، رفسنجان- زرند، رفسنجان- کرمان و ... بازرسی شد و  8 مورد مرکز و اماکن متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.

رییس مرکز بهداشت شهرستان رفسنجان خاطرنشان کرد: در طی دوره یاد شده، 7 مرکز متخلف پلمپ و تعطیل شد و برای 133 مورد نیز اخطارهای بحرانی و غیر بحرانی صادر شد.

جمالی زاده بیان کرد: همچنین تعداد 48 مورد نمونه برداری از مواد غذایی و 2 هزار و 975 مورد کلرسنجی آب نیز انجام شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان رفسنجان اضافه کرد: طی این مدت 2 هزار و 794 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف از سطح مراکز تهیه و عرضه در این دو شهرستان جمع آوری و معدود شد.

انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: