• سه شنبه ۲۲ مرداد ماه، ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۹
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 985-6184-5
  • منبع خبر :
  • چاپ

توسعه کشت گیاه کینوا در استان کرمان

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان کرمان از توسعه کشت گیاه کینوا در استان کرمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایسنا منطقه کویر،
"فریدون آهنگری" در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: در استان کرمان سطح زیر کشت کینوا 60 هکتار می باشد که این کشت ها در شهرستان های کرمان، بردسیر، راور، بافت و ارزوئیه می باشد و عملکرد این محصول بطور متوسط 2 تن در هکتار بوده و با انجام مدیریت مناسب مزرعه 4 تن محصول می توان برداشت کرد.

وی با بیان اینکه در اکثر استان‌های کشور این گیاه کشت می شود، افزود: در حال حاضر در استان‌های یزد، کرمان، سمنان و اصفهان این گیاه کشت می شود و محدودیت اقلیمی ندارد.

آهنگری با بیان اینکه بیشترین سطح کشت در استان 100 هکتار و در کشور 1000 هکتار می‌باشد، اظهار کرد: این محصول هم مصرف داخلی دارد و هم به کشورهای عراق و اروپایی صادر می­‌شود.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان کرمان با بیان اینکه رقم های مناسب کشت در استان کرمان؛ «تی تی کاکا»، «رد کارینا» و «سجاما» است  اظهار کرد: تمامی کسانی که دیابت نوع 2 داشته و یا نسبت به پروتئین گندم گلوتن حساسیت دارند می توانند از کینوا استفاده کنند که این محصول در سوپر مارکت ها به قیمت بالایی به فروش می رسد.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان  خاطر نشان کرد: مدت دوره کاشت تا برداشت این محصول بسته به نوع رقم متفاوت بوده و از 4 تا 7 ماه متفاوت است و در شهرستانهای سردسیر از 25 تیر ماه لغایت 15 مرداد ماه و در شهرستانهای گرمسیر  از اول لغایت 20 شهریورماه کشت می شود و اوایل تا اواخر آذر ماه برداشت می گردد.

وی در پایان اذعان کرد: برای کاشت این گیاه در طول دوره رشد حدود 5000 متر مکعب در هر هکتار آب نیاز است و دوره آبیاری این محصول هر 15 روز یکبار می باشد.



انتهای پیام